Kirjoittajat esittäytyvät
Heini
TE-puhelinpalveluiden uraohjauksen psykologi

Kirjoitan muun muassa tunteista ja työhyvinvoinnista. Vapaa-ajalla huolehdin isosta talosta sekä kissoista, ja ilon hetkiä löytää vaikkapa kukan tekevästä kaktuksesta. Ajattelen myös, että elämä voi olla hyvää, vaikka se ei aina olisi onnellista. Työssäni pidän asiakkaiden tarinoista ja yhdessä merkitysten luomisesta. Jos hyvin käy, alkaa näistä kohtaamisista itämään jotakin kiinnostavaa.

 Heli
 
TE-puhelinpalveluiden uraohjauksen psykologi
 
Olen Heli. Kirjoitan ammatinvalinnasta, työelämästä, tiedonhausta, kirjoittamisesta ja kirjoista. Työssäni kiinnostaa ihmisten kohtaaminen ja heidän tilanteissaan tukeminen. Vapaa-aikana harrastan käsitöitä, lukemista, liikuntaa ja niksipirkkailua.
 


Johanna
 TE-puhelinpalveluiden uraohjauksen psykologi 

Työhyvinvoinnin ja itsensä kehittämisen puolesta puhuja. Blogi kirjoituksissani motivoi ajatus: "Mikään ei ole niin käytännöllistä kuin hyvä teoria". Toivon, että psykologisilla sisällöilläni voin innostaa lukijan sisäistä oivallusta ja uudella tavalla näkemistä oman työelämän kasvunpaikoissa. Vapaa-ajalla vietän ilolla aikaa läheisten kanssa ja kehon hyvinvoinnista huolehtien.

 
 

Kari 
TE-puhelinpalveluiden uraohjauksen psykologi 

Olen Kari, psykologina valtakunnallisessa uraohjauksessa. Uraohjuksena jo vuonna 1985, mutta välillä muissakin töissä kuntoutuksen parissa ja Puolustusvoimissa. Olen aina ollut vapaaehtoisena kokeilemaan kaikkea ja kirjoitankin mieluiten omista kokemuksistani.  Työssäni parasta onkin kuulla asiakkaiden erilaisista elämäntarinoista. Vapaa-ajallani opettelen heittämään moukaria, ja seiväshyppykin kiinnostaisi. 

 
 

Katja
TE-puhelinpalveluiden koulutusneuvoja
 
Olen kiinnostunut kaikesta, mikä liittyy oppimiseen, koulutuksiin ja koulutustiedon etsintään. Omalta koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri. Vapaa-aikaani vietän perheeni, liikunnan ja lukemisen parissa.
 

 
 

Kirsti

TE-puhelinpalveluiden koulutusneuvoja 

Työssäni nautin eniten etsimisestä ja löytämisestä. Kaikkein parasta on rakentaa asiakkaiden kanssa yhdessä koulutuspolkuja. Kirjoitan aika sekalaisista aiheista. Usein ne liittyvät koulutukseen hakeutumiseen tai koulutusten etsimiseen. Vapaa-ajallani liikun luonnossa, luen tai kudon.Mari
 
TE-puhelinpalveluiden uraohjauksen psykologi

Moi! Minua kiinnostavat työhyvinvointiin ja uran muutoksiin liittyvät aiheet. Olen itsekin alanvaihtaja ja työssäni minua inspiroikin erityisesti se, että voin auttaa toisia heidän muutoksessaan. Vapaa-ajalla käyn teatterissa, konserteissa ja harrastan liikuntaa ja luonnossa liikkumista.

 
 
 
 

Miia
 
TE-puhelinpalveluiden koulutusneuvoja 

Olen Miia. Tykkään kirjoittaa kaikesta opiskeluun ja työelämään liittyvästä. Kasvatustieteen maisterin koulutukseni antaa siihen hyvää pohjaa. Työssäni parasta on se, kun voin auttaa jonkin tilanteen ratkaisussa. Vapaa-ajallani harrastan monipuolisesti liikuntaa ja luonnossa liikkumista. 
  
Panu
TE-puhelinpalveluiden koulutusneuvoja
 
Olen toiminut koulutusneuvojana valtakunnallisessa Koulutusneuvonnassa yli 10 vuotta. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri, jonka lisäksi olen suorittanut kirjasto- ja tietopalvelualan ammatilliset erikoistumisopinnot. Omat mielenkiinnon kohteeni blogitekstien kirjoittamisessa ovat opintojen rahoitus, sähköiset palvelut ja koulutustiedon etsiminen. Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa lasteni kanssa, liikkua ja meditoida. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti